DViSonAir

DViSonAir är (huvudsakligen) en intervjuserie – på svenska – som jag streamar live via YouTube genom min motsvarande YouTube-kanal. Jag har nöjet att prata med kollegor, skolledare och andra intressanta människor som antingen arbetar inom utbildningsområdet eller också har en tydlig anknytning till utbildning och lärande.

För att vara säker på att inte missa några extremt intressanta avsnitt så håll utkik efter mina inlägg på Twitter, Facebook och kanske också LinkedIn! Info brukar går ut genom alla dessa kanaler. Kanske har du förslag på vem jag skulle intervjua, eller helt andra funderingar? Då blir jag glad om du hör av dig!

Vanligtvis skriver jag ett blogginlägg kort efter att jag har ‘streamat’ ett avsnitt; alla dessa blogginlägg – alltid inklusive en pod-variant, för alla som endast vill lyssna – finns tillgängliga här.

Förutom att jag publicerar ett blogginlägg om varje avsnitt så finns alla DViSonAir-inspelningar förstås att beskåda på YouTube och numera också i audioformat genom min podcast OnAirWithNiilo. Vi ses och hörs!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s