DViSonAir Intervju: Carl Heath


Förra gången jag och Carl Heath försökte ta oss On Air så pajade tekniken – första gången någonsin för min del på mer än tre år! – men nu var det inga problem, den gröna knappen i HangoutsOnAir-fönstret fanns där den skulle och rätt som det var så streamade vi live på YouTube hur bra som helst.

Jag hade nöjet att ta del av Carls dragning på SETT nu i slutet av april och kände på mig att det skulle vara superkul att pratas vid lite mer, inte minst med tanke på hans (ganska så fria!) arbete på Interaktiva Institutet och hur han ser på digitaliseringens roll i samhället generellt och i skolan i synnerhet. Mycket riktigt – det blev både superkul och superintressant.

Det som gör det så skoj att prata med Carl är just att han har överblick som få; det blir verkligen inte fokus på ‘mojängerna’ utan på vad som går att åstadkomma i många olika samhällsområden. Innovationens vägar äro outgrundliga!

Som vanligt finns vår DViSonAir-pratstund också tillgänglig som audio-only ifall man föredrar att endast lyssna; det går bra antingen direkt genom webben – eller genom att ladda ner filen och lyssna senare – genom denna länk.

Vi ses On Air!

About niiloa

Language teacher, GSuite superadmin, YouTuber, podcaster, advocate for international school collaboration, sea kayaking addict
This entry was posted in DViSonAir, IT i skolan. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s