DViSonAir med Micke #3: Hett i BETT


Pinfärska nyheter denna gång, från BETT-mässan givetvis! Micke var på plats och fick ett ganska ordentligt utbyte av arrangemanget och troligen – i alla fall delvis – också på sätt som gäller långt ifrån alla mässbesökare. Intressant också att notera det ganska så omfattande svenska deltagandet; det kan mycket väl hända att en stor det av behållningen för en svensk BETT-besökare är nätverkandet med andra svenska besökare. Klart att detta kan vara precis som det skall, förutsatt att det är syftet med resan.

Jag passade på i vanlig ordning och klagade högljutt på – som jag tycker – den bristande systematiska uppföljningen av lärarnas kompetensutveckling. Vad det nu än beror på så är min erfarenhet att det häpnadsväckande sällan ställs krav på att vi lärare skall skriva ner någon rad om det vi har varit med om i dessa sammanhang.

Sedan kom vi in på något riktigt intressant, som jag ser det: Årstaskolans projekt med arbetsnamnet Looper som syftar till att underlätta för lärarna att ge respons till varandra med tanke på hur man arbetar med sina elever. Kanske blir detta nu äntligen  så enkelt och effektivt att det verkligen kan bli av. Så du är också intresserad? Hör med Micke!

Du som endast vill lyssna och helt skippa ‘talking heads’ skall givetvis göra det – bara att ladda ner mp3:an eller lyssna direkt på webben genom denna länk.

Vi ses On Air!

About niiloa

Language teacher, EdTech coach, GSuite superadmin, YouTuber, podcaster, advocate for international school collaboration
This entry was posted in DViSonAir, HangoutOnAir, IT i skolan. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s